Jag är en finsk spets

http://www.gone2thedogs.com/

Number of the Beast

Jag har idag 666 unika besökare på min blogg...

Knarkhund

Knarkhund


Mental ålder

Hörde just en kollega säga "Jag känner mig inte som 62 år". Hur skall man känna sig när man är 62 år? Finns det någon mall för det? Känner nästa alla 62-åringar på samma sätt och i vilka avseenden då? Jag som är 33 år, bör jag känna mig på något särskilt sätt? Jag fattar ju att de menar att de känner sig unga och vitala i förhållande till sin ålder, men jag har ännu inte träffat någon över 40 år som säger att de känner sig precis som sin ålder, eller äldre. Då kan man kanske fråga sig om det inte är så att att känna sig som en 62-åring är att känna sig ganska vital och full av idéer för framtiden. 16-åringar känner sig i regel som 18-åringar, så då är väl det att känna sig som 16 år, eller... Jag vet inte. Nå't så'nt.

Unik?

Jag verkar ha förskingrat min lapp där jag skriver ner mitt terapiunderlag, förlåt mitt stand up-underlag. Nästa steg är i alla fall att lista egenskaper som är unika för mig. Som exempel nämns om man t.ex. tål alkohol väldigt bra. Det gör jag, så det hamnade på min lista. I övrigt kom jag inte på så mycket. Än så länge ser det ut så här:

- tål alkohol väldigt bra
- är storbystad
- har ett grymt namnminne

Hm, min stand up-karriär kommer att sluta innan den börjat. Jag är ju helt j-la vanlig! Thomas Järvheden har ju redan snott "svensson"-skämten. Om man får chansen att höra honom sjunga CP-låten så skall man ta den. Den finns till nedladdning på hans hemsida såg jag just.

Boing

Dumbo


Terapi?

Jag börjar tro att det här med stand up comedy är en konspiration startad av Freudsällskapet eller nå't. Nästa steg för att hitta scenmaterial och sin egen stil är att göra en lista på sina negativa sidor. Min ser ut så här just nu:

- Är en obotllig besser wisser
- Slarvig
- Stirrar på folk i tunnelbanan (hör inte vad de säger annars)
- Matfixerad (läsa om mat, prata om mat och förstås äta mat...)
- "Syster duktig", kan själv!!!
- Odiplomatisk



Ilsken?

Tittade in på en hemsida som ger råd till människor som vill börja med stand up comedy. Bland annat skulle man, för att få en bas för sitt scenmaterial, lista: saker som oroar mig, saker jag är rädd för och saker som gör mig arg. De två första kategorierna blev ungefär samma sak när jag kokat ner det. Jag oroar mig och är rädd för döden. Vet inte hur bra stå upp-material det blir av det... Saker som gör mig arg resulterade däremot i en lista som just nu ser ut så här:

- Beskäftiga småbarnsföräldrar
- Managementspråk
- "Goda råd", folk som lägger näsan i blöt
- "Smarta lösningar", genvägar blir senvägar
- Snäsiga läkare
- Golfare
- Gubbar som tar till argumentet "jag vet bäst för att jag är äldst" när andra argument tryter

Listan kan göras längre...


RSS 2.0