Avskaffa allmän rösträtt nu!!

Varje gång listor på "Sveriges mest beundrade" publiceras så blir jag mer och mer övertygad om att vi inte kan behålla allmän rösträtt i Sverige. Enligt ICA Kurirens senaste undersökning är Mikael Persbrandt mest populär i år. Han har petat ner kungen från förstaplatsen. Allvarligt, kan folk inte hitta någon bättre? Persbrandt skall i och för sig ha cred för att han röt mot pressen när de jagade honom, men därifrån till den mest beundrade... Det finns gott om duktiga skådespelare i Sverige som inte står brölandes i krogköer och pissar. Välj någon av dem istället. Eller han Pigge som jobbade som f-n för att spåra folk efter tsunamin, eller restaurangägaren Masoud som gjort allt för att hålla emot när Bandidos ville "beskydda" hans restaurang.

Garvar lite när jag läser om kvinnorna på listan; "fis Gudrun Schyman" ligger på listan. Har de skrivit F.I. med små bokstäver med flit? Ah, denna låga humor :-)

A star is born

Såg Tobias Persson på Norra Brunn igår. Åh, så bra han var. Gillar komiker som kör rätt vardagliga skämt, inte under bältet, elaka eller äckliga saker. Han lyckades få knorr på ett slitet ämne som "förkylda män på dödsbädden" t.ex. Helt underbart kroppsspråk. Håll utkik efter honom. Så jäkla bra!

Tobias Persson



Ett QP-mål. VOFF!

Man undrar hur folk tänker. En hund, en golden retriever, har bantat 8 kg på hundra dagar och får nå't sorts pris. Men alltså klev jycken in på Mc Donalds och beställde cheeseburgare själv och betalade med sin veckopeng eller? Jag har visserligen sett Pressbyråns reklam med "Ludde" som handlar själv, men ... Matte är jättestolt över hunden. Hellooooo. Hundar äter ALLT de kommer över. Enda sättet att få en vältränad hund är genom en vettig ägare. Ring djurskyddsföreningen istället för att ge pris till den här tantan! 

Mer saker du inte visste att du behövde

La Ninja

Saker du inte visste att du behövde innan du såg dem

Älskar den här siten.
http://www.inreda.com/

RSS 2.0