Avskaffa allmän rösträtt nu!!

Varje gång listor på "Sveriges mest beundrade" publiceras så blir jag mer och mer övertygad om att vi inte kan behålla allmän rösträtt i Sverige. Enligt ICA Kurirens senaste undersökning är Mikael Persbrandt mest populär i år. Han har petat ner kungen från förstaplatsen. Allvarligt, kan folk inte hitta någon bättre? Persbrandt skall i och för sig ha cred för att han röt mot pressen när de jagade honom, men därifrån till den mest beundrade... Det finns gott om duktiga skådespelare i Sverige som inte står brölandes i krogköer och pissar. Välj någon av dem istället. Eller han Pigge som jobbade som f-n för att spåra folk efter tsunamin, eller restaurangägaren Masoud som gjort allt för att hålla emot när Bandidos ville "beskydda" hans restaurang.

Garvar lite när jag läser om kvinnorna på listan; "fis Gudrun Schyman" ligger på listan. Har de skrivit F.I. med små bokstäver med flit? Ah, denna låga humor :-)

Kommentarer
Postat av: Stråtis

Att det finns många bra skådisar i Sverige?
-- Inga tveksamheter på det! Arbetslöshet, bra skolor som improvisationsteatern, dramaten och en för liten budget att slåss om i Sverige.

Men titta på denna stapel istället så blir man mörkrädd hur många som vill bli skådisar den lätta vägen genom BB eller Robinson liknande såpor med självförnedring!

2500 st 2000
20000 st 2006

"Siffror saxade från minnet en ab två dagar sedan".

Årets skådis?

Fares Fares var ganska cool i Kopps häromdagen :) men det var nog 2003 det var.

2006-01-01 @ 03:57:38
Postat av: Doggiedash

This site rocks :-) Very nice! Greetings from Spain.

2010-02-04 @ 12:42:35
URL: http://doggiedash.tk01.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0