Självbehärskning är en dygd

Varför får man aldrig säga sitt hjärtas mening till folk man tycker är idioter? Jag menar, visst KAN man, men det blir liksom fel. Man vill ju bevisa för dem att man själv INTE är en idiot och att de ÄR idioter. Det leder till att man inte gärna kan tala om för dem att de troligen har elefantskit till hjärna och att det är ett under att de över huvud taget klarar av att ta på sig kläderna på morgonen, med tanke på deras begränsade intellektuella förmåga. Man får dock inte sänka sig till deras nivå. Man måste vara smartare.

En av mina favorithämnder är tjejen som, vid separationen med sambon, pillar in några räkor i en gardinstång innan hon lämnar lägenheten för gott. Killen, som bodde kvar, hade ett väldigt sjå att hitta källan till stanken.

Själv leker jag med tanken att ringa ett anonymt telefonsamtal till skattemyndigheten och tipsa om en del oegentligheter hos en viss Gunnar... Oh, så rafinerat det skulle vara, om de gick igenom hans skumraskaffärer och gav honom en j-la massa skatter och straffavgifter att betala. Han som älskar sina pengar så, och tycker att han är så inih-vete smart. Mmmmmmmmmmmm, ljuva tanke. Tänka får man. Det är OK. Eller?

Kommentarer
Postat av: Tania

Ja, den med räkorna är så rolig :)

2006-10-14 @ 04:16:45
URL: http://FruHattUnderJorden.blogg.se/
Postat av: Anonym

räkor. hahaha tack för tipsen...nä ärligt. Att komma med finurligheter gör gott för en själv och vill man verkligen sänka en idiot ska man ta reda på dennes svagheter. Tycker gott du kan ringa till skattemyndigheten och "försäga dig lite" ;) Ofta är det ju människor som redan har gott om pengar som beter sig illa. De tror liksom, ja givetvis inte alla. Men att de kan bete sig hursomhelst...och om den blyga tysta massan fortsätter att knipa käft kommer inget att hända. YO GO GIRL!!!!

2008-01-27 @ 14:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0