Peberfeber!
Ah! Äntligen har jag kommit på ett sätt att äta en hel påse Tyrkisk Peber på en gång utan att bli skinnflådd i munnen. Så här gick det till:
- Jag krossade hela påsens innehåll i en mixer.
- Jag blandade ungefär en tredjedel av hacket i en halvliter vaniljglass.
- Resten smälte jag på spisen med lite vatten till en lakridssås.
- Avnjöt glassen med såsen till.
Det kändes lite skumt i maggropen efteråt, men det var det värt!!!
- Jag krossade hela påsens innehåll i en mixer.
- Jag blandade ungefär en tredjedel av hacket i en halvliter vaniljglass.
- Resten smälte jag på spisen med lite vatten till en lakridssås.
- Avnjöt glassen med såsen till.
Det kändes lite skumt i maggropen efteråt, men det var det värt!!!
Kommentarer
Postat av: SoP
Åh fy så äckligt --- men var o en blir salig på sin sak- *skrattar* Tyrkisk Peber brukar väl göra en skinnflådd i utänden också har jag för mig-- ;- )
Trackback